Για εμάς!

Όλα ξεκίνησαν όταν γνωριστήκαμε με τον πρόεδρο της εταιρείας στην Ισλανδία που παράγει τα αποξηραμένα δέρματα ψαριών και αποφασίσαμε μαζί να τα φέρουμε και στην Ελλάδα, για να προσφέρουμε στα αγαπημένα μας σκυλιά που τόσο τα λατρεύουν και τους κάνουν καλό. Σαν γονείς και εμείς με αρκετά σκυλιά πιστεύουμε στην καλή διατροφή και να δίνουμε τα καλύτερα για τους πιστούς μας φίλους. 

Frequently asked questions

οι λιχουδιές τι συντηρητικά περιέχουν;


Οι λιχουδιές μας είναι 100% δέρμα ψαριού, μόλις γίνει η αλίευση, το δέρμα αφαιρείτε, χειροποίητα επεξεργάζεται στο σχήμα και μέγεθος που επιθυμούμε και αμέσως μετά αποξηραίνεται.
Με ποια μέθοδο αποξηραίνεται;


Η μέθοδος λέγετε Freeze drying ή ψύξη-ξύρανση. Το δέρμα το ψύχουμε και με αυτήν την μέθοδο καταφέρνουμε να διατηρήσουμε όλα τα θρεπτικά στοιχεία και γεύσεις.
Τρώνε τα σκυλιά ψάρι;


Τα σκυλιά λατρεύουν το ψάρι. όχι μόνο τους αρέσει η γεύση πολύ αλλά κάνει και πάρα πολύ καλό στην υγεία τους. Παίρνουν όλα τα θρεπτικά στοιχεία του Omega3 & 6.
Ο σκύλος μου είναι αλλεργικός.


Οι λιχουδιές μας είναι 100% φυσικό προϊόν, Είναι υποαλλεργικό, χωρίς γλουτένη, σιτάρι. Δεν περιέχει κανένα συντηρητικό ή πρόσθετο.
Πόσες λιχουδιές μπορούμε να δώσουμε στο σκυλί μας;


Προτεινόμενη ημερήσια δόση είναι όχι περισσότερα από 6 κύβους, ή μια μπάρα ή ένα στριφτό και 2 πλακέ.
Μυρίζει ψάρι έντονα.


Το ότι μυρίζει ψάρι αυτό είναι προτέρημα. Φανταστείτε να πηγαίνατε στην ταβέρνα να φάτε ψάρι και να μύριζε κάτι άλλο η καθόλου. Αυτό αποδεικνύει ότι είναι φυσικό και ότι έχει διατηρήσει την φρεσκάδα του, άρα και όλα τα θρεπτικά στοιχεία του.
Από που μπορώ να τα προμηθευτώ;


Έχουμε στην ιστοσελίδα μας μια λίστα από τους εμπόρους που θα τα βρείτε.
Πως συντηρούνται;


Δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη μεταχείριση, απλά το διατηρείτε σε ξερό και δροσερό μέρος πριν και μετά το άνοιγμα.